Kesäprojektini, jonka vein äidilleni myöhästyneenä nimipäivälahjana. Olen pitänyt tätä piilossa koska en halunnut pilata yllätystä. Tätä on tullut puuhattua jo parisen kuukautta, aina vähän kerrassaan. 

Dyykattu ja ruosteinen lyhty. Pesty ja putsattu parhaimman mukaan.

Munakennosta leikattu ja vesivärein maalattu kivetys. Kuorrutin vielä erikeeperillä että sain kiiltävän pinnan lattiaan. 

Ulkopuolelle kasattiin pieni ruusupenkki, josta nousevat Tiimarin ruusuköynnökset, pienet taimet ja silkkipaperiorvokki. Lehden alla piilottelee pieni etana Forssan lelumarkkinoilta. 

Nukkumatti on tehty netistä printatuista kuvista ja rautalangasta. Ruukkuna on maalattu hammastahnatuubin korkki. Puulaatikko on aitoa tammirimaa. 

Kukkamultaa, netistä tulostaen. Säkin täytteenä on mm. kahvinporoa ja liimaa. Istutusruukut on leikattu kananmunakennoista. 

Siemenpaketit tulostin myös intter netistä löytyneistä versioista. Sakset ovat rautalankaa ja maalia. Nimitikut vuoleskelin kahvinsekoitustikuista. 

Heh, kumihanskat leikattu vesi-ilmapalloista ja liattu akryyliväreillä. Pienen oregano-taimiruukun taakse jää valitettavasti piiloon tuikkulyhtymetallista leikattu ja taiteltu istutuslapio. Alemmalla hyllyllä näkyy vilaus talouspaperirullasta. Hylly itsessään on folioon käärittyä kahvitikkua ja konepahvia. 

Rönsylilja on pelkkää paperia ja maalia, ei rautalankoja. Herkullista vihreää kohti kiipeää pieni ostoetana. Vieressä toinen orvokki. 

Teippi-rautalanka-maaliviritelmällä tehty kaktus. Näitä äitikin meillä aina kasvatti. Lisäksi itse punottu kukka-amppeli jonka teon opin äidiltäni tuossa kevväämmällä. 

Tässä valmista lattiaa, pudonnut siemenpussi sekä kolmas etana. Nyt alkaa olla myrkkypurkin paikka.

Lopuksi hyvän mielen kokonaiskuva: