Äitini on tyhjentänyt lapsuudenkotiani, ja olen auttanut häntä käymällä läpi vanhat lelulaatikkoni. Käyttökelvottomat on sensuroitu, ehjät on lahjoitettu eteenpäin ja nukkekotiyhteensopivat on raahattu parempaan käyttöön omaan kotiini. Lundby odottaa vielä kyytiä Turkuun, samaten pienenpieni Blue Box-nukketalo. 

Tällaisia on tullut vastaan: 

 

Sininen muovikalusto on ottanut vähän värivaurioita aikojen saatossa. Ainoastaan tuoli on täysin alkuperäistä sävyä. Lienevätkö hankittu Lundbyä varten aikanaan.

Kovia kokenut makuuhuonesetti. Jemmasta löytyi jopa toinen pahvisista sängynpeitoistakin. Uskoisin myös, että Lundbyä. 

Vanha, rakas ja puhkileikitty jalkalamppu. Tämä on taatusti Lundbya. Kaipaa uutta sähköistystä ja lampunvarjostimen perusteellista korjausta. 

Pieniä Blue Boxin kylpyhuoneen ja olohuoneen tarvikkeita. Tuo oikeanpuoleinen pitsilipas oli kanssa lapsuuden lemppareitani, koska se oli ihanan herkkä ja vaaleanpunainen. Jäljistä päätellen on sitä rakastettukin. 

Nostalgialäjäys. Tämä ei muistaakseni ollut minkään nukkekodin tuote. Saattoiko olla jonkinlainen peili-kampa-setti? Runko on yllättävän ehjä ja päätynee vaikka eteisen peilikaapiksi johonkin nukkekodeistani (jahka saan ne Turkuun saakka).