Sain rauhassa valokuvata keskeneräistä pikkuprojektiani. Iso nukkekoti on sellaisessa kohdassa, ettei tahdo millään viitsiä aloittaa. Tapetit pitäisi uusia ja kattopaneeleita sahata, ja niin tylsää touhua yrittää aina vältellä. Silti jotain pientä tekee mieli nihertää. Ajatuksissani on kummitellut alkemistin työhuone, ja lähdin toteuttamaan sitä pieneen kirppislaatikkoon.

Pienessä projektissa työn tulokset näkee jotakuinkin heti, toisin kuin isomman talon laittamisessa. Laatikko oli laudoitettu ja rapattu parissa tunnissa. Lankkuina bambutabletti, kattoparruna haapaa, rappaus on erikeeperi-mannaryyni-vesivärisekoitusta.

Tuolin sahailin pikapikaa kovapahvista ja päällystin fleecellä. Kirjat ja hylly on esitelty jo aiemmin (ja ne alunperin tehtiinkin tätä huonetta varten). Seinällä Eurominis-printtikartta, ja tuolin päällä alkemistin keskeneräinen kirjoitustyö.

Gobeliini hakee vielä paikkaansa. Kyseessä on mustesuihkutulostimella pellavakankaalle tulostettu valokuva jostain internetin vanhasta seinävaatteesta. Ei kestä kosteutta tippaakaan, mutta näyttää aika hauskalta. Allekirjoittanut on näet peevelin laiska kirjailemaan mitään.

Vielä lähikuvaa kirjoista ja ruskeasta paperista käärityistä pergamenttirullista. Jokainen pergamentti on suljettu kultaisella figuurimaalisinetillä.  Kirjoitussulka on tiimarin askartelupussista ja mustepullon helmet perua rumista muovikaulanauhoista.

Kuva ei tee näille veijareille oikeutta. Pölyisessä kammiossa kuuluu tietenkin olla pari kolme lepakkoa. Materiaalina musta nahka, punaiset helmet ja liima.

Jokaisen alkemistin tarvikkeita: pari pulloa kirjoitusmustetta, kultamaalilla maalattu "viisasten kivi" sekä vanhaan öljylampun kantaan kiinnitetty kristallipallo (langon leluvarastosta napattu pokemon-pallo).

Rautalankainen kolmijalka kynttilöineen. Kynttilänjalkana vanha farkunnappi, kynttilä maalattu tikku.

Oijoi! Tiimalasi! Helmiä, tikkuja, nappeja ja kultamaalia.

 

Tarvitseeko tätä edes selitellä: 


Mitäs teille kuuluu ;)